Verkoop méér met de Waardepropositie Generator!

Maak stap voor stap, met duidelijke instructies, een waardepropositie die perfect past bij jouw klanten.
De Waarde Propositie Generator

Dit bereik je met de Waardepropositie Generator:

 • Genereer meer omzet omdat je klanten overtuigt om te kopen
 • Maak de perfecte match tussen jouw klant en jouw product met een bewezen methode
 • Creëer eenvoudig teksten voor je website
 • Converteer je website bezoekers sneller in kopers
 • Overtuig je klanten in een persoonlijk gesprek met een goede verkoop pitch
 • Bespaar jezelf tijd en moeite bij het maken van waardeproposities

Betalen in een veilige omgeving

Lukt het niet om een goede propositie te schrijven?

Je weet dat je een goed product in huis hebt, maar vind je het lastig om het te verkopen? In gesprekken met potentiële klanten kan je niet overtuigen. Of vind je het maken van een tekst voor je website om je product aan de man te brengen een hele opgave? Op internet heb je al flink gezocht naar een handleiding maar meer dan high level tips kan je niet vinden. Klinkt dit herkenbaar?

Een goede waardepropositie maakt het verschil tussen succes en falen. Hoe goed je product of dienst ook is, als je verhaal niet aansluit bij je klant dan klikt deze snel weg of geeft je geen aandacht in een gesprek. Een goede propositie van een ander lijkt vaak zo eenvoudig.

Maar hoe maak je zo´n propositie dan?

Verkopen vallen tegen

Het schrijven van een goede waardepropositie is voor veel mensen erg lastig. Er wordt regelmatig willekeurig wat tekst bij elkaar geraapt of iedere keer wat nieuws verzonnen in klantgesprekken. Veel organisaties hebben niet eens een waardepropositie uitgewerkt. Resultaat: De verkopen lopen niet goed, de sales mensen weten niet hoe ze de producten in de markt moeten zetten. Op je website krijg je weinig tot geen response, er wordt snel op de back button gedrukt. Concurrenten met kwalitatief mindere producten verkopen beter en sneller omdat zij de waardepropositie wel goed weten over te brengen. Het is eigenlijk heel simpel: degene met de beste waardepropositie verkoopt meer producten met minder effort. Omdat een goed waardepropositie zorgt dat de perfecte klanten jouw producten willen kopen.

Als jij op dit moment niet zeker weet dat je een fantastische waardepropositie voor je klanten hebt, dan is het de hoogste tijd om actie te ondernemen.

Een dure marketing adviseur kan je uiteraard helpen om een goede waardepropositie te schrijven. Maar dan moet je denken aan een aantal dagen tot enkele weken werk voor een tarief van +150 euro per uur! Als alternatief kan je een training volgen die je veel tijd kost maar vooral veel geld (+2000 euro). Waardeproposities maken is belangrijk voor je, maar niet jouw core business of dagelijks werk. Je wilt natuurlijk ook geen duizenden euro's besteden. Dan moet je een andere manier zoeken om zelf, in korte tijd, een kwalitatief goede propositie te maken. Jouw propositie hoeft niet beter te zijn dan die van Nike of Apple, maar wel beter dan die van je concurrenten!

Hoe zou het zijn om meer en makkelijker te verkopen?

Hoe zou het leven eruit zien als je meer succes zou hebben met het verkopen van jouw product? Geen lastige verkooptrajecten meer! Maar steeds meer ideale klanten die zich helemaal uit zichzelf bij jou melden! Wat als jouw website bezoekers veel beter gaan converteren in betalende klanten? Misschien is dit nu nog moeilijk voor te stellen, maar aangezien wij wekelijks succesverhalen horen van de ondernemers die wij begeleiden in het opstellen van hun waardepropositie: het geeft een fantastisch gevoel en financieel gaat het veel beter.

Wij beloven je dat dit ook mogelijk is voor jouw business... maar dan zal je wel actie moeten ondernemen!

De methode die werkt!

Na het jarenlang begeleiden van organisaties en onderzoek op het gebied van marketing, hebben wij een methode ontwikkeld die uitzonderlijk goed werkt en met weinig moeite uitgevoerd kan worden. De ondernemers die deze methode gebruiken verhogen hun omzet doordat het verkopen simpelweg eenvoudiger wordt. Doordat jouw waardepropositie perfect past bij je klant en beter aansluit op het probleem dat ze willen oplossen, gaat de verkoop verder vanzelf.

Deze methode is inmiddels al is getest door vele ondernemers en website eigenaren. Wij hebben de methode uiteengezet in de Waardepropositie Generator. Een kort handboek met overzichtelijke templates die je begeleiden om snel een waardepropositie te schrijven. Dus niet 300 pagina's theorie, maar praktische uitleg die je scherp helpen nadenken hoe je jouw product of dienst moet verkopen. Wij gebruiken templates met duidelijke invul instructies zodat je uiteindelijk tot een goede propositie komt. Met de waardepropositie kan je vervolgens snel content voor webpagina's maken of een verkoop pitch uit je hoofd leren waarmee je wel kan overtuigen.

Bestel vandaag nog de Waardepropositie Generator en leer hoe je een goede propositie maakt waarmee je meer gaat verkopen!

De-Waardepropositie-Pakket-1

Met de Waardepropositie Generator krijg je:

 • Een stap voor stap handleiding om tot een goede waardepropositie te komen
 • Uitleg over het succes van deze methode en het belang van een goede waardepropositie
 • Templates om persona's, hun problemen en jouw waardepropositie scherp te krijgen
 • Voorbeelden en uitleg van goede en slechte proposities
 • Jouw 10 seconden sales pitch
 • Een perfecte basis om eenvoudig website teksten en andere marketing content over jouw product te maken

Betalen in een veilige omgeving

Wat anderen zeggen over de generator...

Suzanne, Adviseur Zorg & Welzijn
"Dit is vakliteratuur met een goede, bruikbare methode. Kort, helder en bondig. Veel informatie op internet biedt niets nieuws, is vaak oppervlakkig en geeft geen nieuwe inzichten. Ik heb gelijk mijn eigen website weer eens aangepakt. Dank je wel!"
Nena, Marketing Manager

"Ik gebruik het handboek met templates sinds begin mei. Het heeft me geweldig goed geholpen om mijn producten in de markt te zetten! Hartelijk dank!"

Debby, Marketing Assistent

"De waardepropositie generator is overzichtelijk opgebouwd en alle onderwerpen komen uitgebreid aan bod. Het leest makkelijk weg, is geschreven in een vlotte stijl en daardoor laagdrempelig. Ik gebruik het binnen mijn team om content voor brochures en het web te schrijven."

Peter, ICT Projectmanager

"Voordat ik de templates had gebruikt dacht ik over een goede pitch te beschikken. Mijn verhaal beschreef precies wat mijn idee was, maar niet wat de klant er aan had. De waardepropositie generator heeft mij geleerd hoe je de propositie gebruikt als middel om je idee te verkopen. Het is overzichtelijk opgebouwd en geeft goede handvatten om de waardepropositie op te bouwen. Het is voor mij een tool ik regelmatig hergebruik. Ik vind het een aanrader voor alle mensen die een hun idee overtuigend aan de man willen brengen."

Bram, E-commerce Directeur

"Ik heb onlangs de generator met de voorbeelden aangeschaft. Ik heb mijn propositie flink aangepast waardoor deze veel beter past bij de bezoekers van mijn website. De site wordt nu veel beter gevonden door de juiste klanten, de conversie ligt nu ook veel hoger. "

Hans, Ondernemer

"Schaf deze generator aan als je worstelt met het opstellen van jouw waardepropositie. De generator heeft mij geleerd dat het maken van je waardepropositie vooral te maken heeft met de kunst van het weglaten. Je wilt graag alles vertellen over je product, wat je er mee kan. Maar vergelijk het met een bezoek aan een elektronica winkel: je wilt niet dat de verkoper je alles laat zien wat hij verkoopt. Je wilt alleen worden geïnformeerd over die ene televisie waarin je bent geïnteresseerd. Jouw klant wil ook alleen maar weten wat ze er mee op gaan schieten, dat wat relevant is om hun probleem op te lossen."

Alle tools en hulpmiddelen:


De Waarde Propositie Generator

Het handboek

Het pakket bevat uiteraard de 24 pagina’s tellende waardepropositie generator handboek met al onze beste tips, trucs en de methode om een geweldige waardepropositie op te stellen. Het handboek wordt digitaal uitgegeven (PDF-document) en werkt op elke desktop, laptop, tablet, smartphone en e-reader en kan natuurlijk ook worden geprint.

Waardepropositie template paginas

Templates

3 overzichtelijke templates waarmee je eenvoudig en gestructureerd jouw waardepropositie kan maken. De templates zijn in MS Word formaat zodat je het eenvoudig op de computer kan invullen.

Waardepropositie Template Voorbeelden

Voorbeeld Templates

Twee volledig ingevulde waardepropositie templates. Deze voorbeelden helpen je om je eigen waardepropositie vorm te geven.

Premium-pakket: het handboek, de templates en twee voorbeelden

Het ideale pakket voor ondernemers. Dit pakket bevat het Waardepropositie Generator Handboek, de templates in MS Word formaat en twee volledig ingevulde voorbeeld templates.

De-Waardepropositie-Pakket-1

59nu voor slechts29.95,-

Claim deze tijdelijke korting!

Betalen in een veilige omgeving

iDEAL

100% geld-terug-garantie

Wij willen alleen tevreden klanten. Als jij niet 100% tevreden bent dan zijn wij dat ook niet. Daarom geven wij op onze producten en services altijd een 100% niet-goed-geld-terug-garantie.

Wij geven je 30 dagen de tijd om de generator en alle extra’s te proberen en als je niet volledig tevreden bent, hoef je alleen even een mailtje te sturen. Daarnaast bieden wij je nog een extra zekerheid: heb je de template ingevuld en toegepast, maar slaat je propositie nog steeds niet goed aan bij jouw klanten? Geen probleem. Neem contact met ons op, stuur je ingevulde waardepropositie templates op en wij storten het aankoopbedrag zonder problemen terug op je rekening.

Verkoop meer, sneller en met minder moeite! Waar wacht je nog op?

De-Waardepropositie-Pakket-1

Premium

Betalen in een veilige omgeving

iDEAL

Loop niet nog meer omzet mis. Investeer in jezelf en in de toekomst van jouw business!

Veelgestelde vragen

Is het echt veilig om te bestellen via jullie website?

Jazeker. Wij maken gebruik van het betrouwbare betaalplatform Stripe. Alle verbindingen zijn met encryptie beveiligd. Wij hebben geen toegang tot jouw betaalgegevens. En omdat wij een niet-goed-geld-terug garantie hanteren loop je helemaal geen risico.

Hoe download ik de bestanden?

Direct na de betaling kan je de bestanden van onze website downloaden. Je ontvangt ook meteen een e-mail met links naar alle bestanden zodat je deze later nog eens kan downloaden.